Αεροδρόμια, Μεταφορές, Μετακίνηση

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των διακοπών με ιστιοπλοϊκό στις Σποράδες και τη Χαλκιδική, είναι η εύκολη πρόσβαση στα σκάφη.

Airports, Transfer

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των ιστιοπλοϊκών διακοπών είναι η εύκολη πρόσβαση στα σκάφη. Η πρόσβαση από τα αεροδρόμια πρέπει να είναι άνετη, απροβλημάτιστη και σίγουρη.

Οι βάσεις της Power Marine Yachting είναι πάντα δίπλα σε αεροδρόμια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι:

  1. Αεροδρόμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης. Απέχει 80 χλμ. από την βάση μας στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Ο δρόμος αποτελεί το Εθνικό οδικό δίκτυο, Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής. Διάρκεια ταξιδιού είναι 1 ώρα μέχρι το λιμάνι του Ν. Μαρμαρά.
  2. Αεροδρόμιο Σκιάθου. Απέχει μόλις 2 χλμ. από την βάση μας στο λιμάνι της Χώρας της Σκιάθου. Απόσταση μέχρι το λιμάνι 10 λεπτά.
  3. Ο Κρατικός Αερολιμένας Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος”. Απέχει 30χλμ. από τη βάση μας στο λιμάνι της Καβάλας. Διάρκεια ταξιδιού μέχρι το λιμάνι 30 λεπτά.
  4. Κρατικός Αερολιμένας Νέας Αγχιάλου, Βόλου. Βρίσκεται 24 χλμ. νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης του Βόλου, όπου βρίσκεται η βάση μας και είναι εύκολα προσβάσιμος από τον αυτοκινητόδρομο 1(Αθηνών – Θεσσαλονίκης). Διάρκεια ταξιδιού μέχρι το λιμάνι  είναι 30 λεπτά.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να έχετε πολύ εύκολη πρόσβαση, από τα αεροδρόμια προς τα σκάφη και τις βάσεις, της Power Marine Yachting. Όποιο αεροδρόμιο σας βολεύει για όποιον ιστιοπλοϊκό προορισμό και να επιλέξετε, η  εταιρία μας θα σας φροντίσει με τον καλύτερο και πιο άνετο τρόπο.

Μεταφορά από τα αεροδρόμια στα ιστιοπλοϊκά της Power Marine Yachting

Η Power Marine Yachting για να διευκολύνει τους πελάτες της, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο για την άνετη και απροβλημάτιστη μεταφορά τους από τα αεροδρόμια.

Η μεταφορά γίνεται με αυτοκίνητα ή λεωφορία συνεργαζόμενα με την εταιρία μας. Για να γίνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει επικοινωνία (email)  με την εταιρία μας, για να μπορέσουν να κανονισθούν όλες οι λεπτομέρειες : η ακριβείς ώρα της άφιξης, ο αριθμός των ατόμων, οι ειδικές ανάγκες των ατόμων κ.α. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις αναχωρήσεις από τα σκάφη προς τα αεροδρόμια.

Η τιμή της μεταφοράς από και πρός τα αεροδρόμια κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες και χρεώνεται έξτρα. Η εταιρία προσπαθεί να έχει τις καλύτερες  τιμές για την μεταφορά, έτσι ώστε οι πελάτες της να έχουν το καλύτερο δυνατό πακέτο διακοπών.

 

Υπάρχουν πακέτα προσφορών της Power Marine Yachting,  στα οποία τα έξοδα μεταφοράς από & πρός τα αεροδρόμια συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της εκδρομής.