Διακοπές με ιστιοπλοϊκό

Χαλαρές και αξέχαστες διακοπές με ιστιοπλοϊκό στα ελληνικά νησιά

Є Є
Days Days

Η φιλοσοφία μας

H Power Marine Yachting ιδρύθηκε όταν ο Γρηγόρης Γιοβάνης εγκατέλειψε την εργασία του από την οικογενειακή επιχείρηση στην οποία εργαζόταν μετά τις Οικονομικές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Αξιοποιώντας την εμπειρία του στον επιχειρηματικό κλάδο και το πάθος για την ιστιοπλοΐα αποφάσισε να δημιουργήσει μια καινοτόμο εταιρία, απευθυνόμενη σε ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία: την αγάπη για τη θάλασσα, την ιστιοπλοΐα και τις εναλλακτικές διακοπές. Επιπλέον, η φιλοσοφία πάνω στην οποία στήθηκε η Power Marine Yachting είναι απλή: αξιόπλοοα, καλοσυντηρημένα και ασφαλή σκάφη, έμπειροι και αξιόπιστοι καπετάνιο και πολλά χαμόγελα !!!

Από τότε κάθε χρόνο φιλοξενούμε στα σκάφη μας ανθρώπους από όλο τον κόσμο και στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαμονή τους αξέχαστη, να τους φέρουμε κοντά με την ομορφιά των ελληνικών θαλασσών και νησιών, να δοκιμάσουν ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και κυρίως να νοιώσουν μια μοναδική εμπειρία ιστιοπλοϊκών διακοπών.

Ξένοιαστες και αξέχαστες διακοπές, αυτός είναι ο στόχος μας. Ελάτε να ανοίξουμε μαζί πανιά προς μια μοναδική εμπειρία!

Ανακαλύψτε τη

Χαλκιδική

Ατελείωτες δαντελωτές ακτές, μοναδικοί αρχαιολογικοί χώροι, αλώβητα μνημεία της Χριστιανοσύνης και πολλοί ανεξερεύνητοι θησαυροί συνθέτουν τον καμβά της.

H Ιστιοπλοΐα στη Χαλκιδική είναι ο καλύτερος τρόπος για γευθείς όλες αυτές τις ομορφιές!!

Απολαύστε το καλοκαίρι σε ιστιοπλοικό

Δημοφιλής Κρουαζιέρες – Σποράδες & Χαλκιδική

Διακοπές με ιστιοπλοικό στις Σποράδες

Αποδράστε στις όμορφες Σποράδες και νιώστε τη μαγεία του κάθε νησιού ξεχωριστά!

Απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό πυκνόφυτης βλάστησης και γαλαζοπράσινων, δαντελωτών ακτών, έναν αληθινό παράδεισο ηρεμίας και γαλήνης!

Πρόσφατα άρθρα