Οικονομικές και οικολογικές διακοπές με ιστιοπλοϊκό

Οικονομικές και οικολογικές διακοπές με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη της Power Marine Yachting στις Σποράδες και τη Χαλκιδική!

Ecological and cheap holidays with a sailing boat

Οικονομικές και οικολογικές διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος

Οικονομικές και οικολογικές διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος της Power Marine Yachting! Κάντε ονειρεμένες διακοπές με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο και όπου αλλού ονειρεύεστε, οικονομικά και οικολογικά!

Γιατί να επιλέξω διακοπές με ιστιοφόρο?

Όσοι επιλέξουν την Ελλάδα για διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν απίστευτες εικόνες και τοπία, με άπειρες επιλογές.

Ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σκάφος είναι σίγουρα ξεχωριστό και απευθύνεται τόσο σε λάτρεις της περιπέτειας όσο και σε αυτούς που ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους αναψυχής.

Ένα σκάφος το οποίο κινείται κυρίως χάρη στον άνεμο προσφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση ελευθερίας και μια μοναδική επαφή με τη φύση. Επιπλέον, οι περισσότερες ελληνικές ακτές διαθέτουν απίστευτες ομορφιές που είναι απρόσιτες με οποιοδήποτε άλλο μέσο.

Ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος αποτελεί και πλωτή βάση και για άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες όπως windsurfing, ψάρεμα και καταδύσεις.

Η Power Marine Yachting είναι στη διάθεση των πελατών να προσφέρει τέτοιου είδους απολαύσεις.

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και την απουσία συνωστισμού που είναι σίγουρη στη θάλασσα, τότε σίγουρα θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κάποιος τα ελληνικά νησιά και όχι μόνο.

Ο οικολογικός χαρακτήρας ενός ιστιοπλοϊκού είναι επίσης σημαντικός, καθώς το σκάφος χάριν στην αιολική ενέργεια μπορεί να κινηθεί απεριόριστα. Η χρησιμότητα των μηχανών περιορίζεται στις περιπτώσεις απόπλου και κατάπλου στα λιμάνια, καθώς και σε συνθήκες νηνεμίας.

Οι μηχανές των σκαφών είναι μικρής ιπποδύναμης και είναι πολύ οικονομικές.

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι οι διακοπές με νοικιασμένο ιστιοφόρο κοστίζουν πολύ. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι αληθές, καθώς οι τιμές για ένα ιστιοπλοϊκό από 12 έως 14 μέτρα, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει από 6 έως 8 άτομα, ξεκινούν από 300 ευρώ την ημέρα (low season), χωρίς περαιτέρω έξοδα μεταφοράς και διαμονής.

Επιπλέον, σε ένα τέτοιο σκάφος υπάρχει η δυνατότητα να μαγειρεύει κανείς σε κουζίνες τέλεια εξοπλισμένες και αυτό μειώνει ακόμη παραπάνω το κόστος των διακοπών.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη το κόστος του ξενοδοχείου και η μεταφορά ενός αυτοκινήτου με πλοίου ή η ενοικίαση του σε ένα νησί, αλλά και τα καύσιμα, αντιλαμβάνεται κανείς αμέσως ότι οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος δεν είναι μόνο συναρπαστικές αλλά και οικονομικά συμφέρουσες.

Αφεθείτε στα χέρια της Power Marine Yachting για να απολαύσετε «πραγματικές» και οικονομικές διακοπές με σκάφος στις ελληνικές θάλασσες.