Προμήθειες για το ταξίδι

Τις περισσότερες φορές οι πελάτες μας, δεν έχουν τον χρόνο, αλλά και δεν είναι βολικό να πάρουν κάποιες προμήθειες για το ταξίδι τους

Supplies before the journey

Προμήθειες για το ταξίδι, πριν το ταξίδι

Τις περισσότερες φορές οι πελάτες μας, δεν έχουν τον χρόνο, αλλά και πολλές φορές δεν είναι βολικό να πάρουν κάποιες προμήθειες για το ταξίδι τους.

Η Power Marine Yachting όμως προνόησε και γι’αυτό. Κατόπιν συνεννόησης (email) με τους πελάτες, μπορούμε, εμείς, να πάρουμε τις προμήθειες που εσείς θέλετε. Έτσι ώστε μόλις φτάσετε στα σκάφη να είμαστε έτοιμοι για απόπλου και να ξεκινήσει το ταξίδι σας χωρίς χρονοτριβές.

Ανοίγουμε πανιά και φύγαμε! Μ’αυτόν τον τρόπο κερδίζετε χρόνο, χώρο και χρήματα.

Οι λόγοι που κερδίζετε όλα αυτά είναι γιατί:

  1. Σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λίστα προμηθειών από την εμπειρία μας στα ταξίδια αυτού του είδους.
  2. Γνωρίζουμε από που θα πάρουμε τις προμηθειές σας με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.
  3. Σας προτείνουμε συγκεκριμένο όγκο προμηθειών, για να τοποθετηθούν άνετα στους χώρους του σκάφους. Δε χρειάζεται να παίρνουμε από την αρχή όλες τις προμήθειες του ταξιδιού για όλες τις μέρες. Γιατί κατά την διάρκεια του ταξιδιού δένουμε σε λιμάνια που έχουν τα πάντα για να προμηθευτούμε.
  4. Ξενοιάστε από ένα σημαντικό κομμάτι των διακοπών σας και ξεκινάτε το ιστιοπλοϊκό σας ταξίδι ανέμελοι και σίγουροι.

Η αγορά όλων των προμηθειών από εμάς γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων αποδείξεων προς τους πελάτες με την αφιξή τους. 

Αφεθείτε στα χέρια των ανθρώπων της Power Marine Yachting για ανέμελες, ασφαλείς και καλά οργανωμένες ιστιοπλοϊκές διακοπές!