7ήμερη Ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

7 days trip Sailing to National Park Alonnisos

Κάντε ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου.

Ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου (7ήμερη εκδρομή)

Απολαύστε την απόλυτη ελευθερία,την ομορφιά του παρθένου τοπίου, την ησυχία και την γαλήνη.  Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και ξεκουραστείτε πραγματικά.

Η Power Marine Yachting έχει σχεδιάσει ένα 7ήμερο ταξίδι όπως φαίνεται πιό πάνω και στο χάρτη μας. Στο ταξίδι αυτό προσπαθούμε να συνδυάσουμε την απόλαυση της ηρεμίας του  Θαλάσσιου Πάρκου, με τις απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό, αλλά και ανάσες πολιτισμού. Φυσικά η διαδρομή είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την επιθυμία σας και τις μέρες του ταξιδιού.

Η Ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για διακοπές.

Τα  ερημονήσια  του  Θαλάσσιου Πάρκου της Αλοννήσου είναι πραγματική αποκάλυψη. Ο βυθός τους φιλοξενεί πάρα πολλά είδη σπάνιων κοραλλιών, ψαριών, δελφινιών και φαλαινών. Επίσης στην περιοχή συναντούμε 8 Μεσαιωνικά και Αρχαία ναυάγια και πάνω από 25 σύγχρονα σε σχετικά μικρό βάθος. Είναι παράδεισος για τους λάτρεις της κατάδυσης.

Κάνοντας διακοπές με ιστιοπλοϊκό στις Σποράδες έχεις τη δυνατότητα να δεις όλους αυτούς τους θυσαυρούς! Οι Skippers της Power Marine Yachting έχουν τη γνώση και την εμπειρία για το πως και το που θα σας οδηγήσουν!

Πρόγραμμα

Κάντε ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και απολαύστε ποιοτικές διακοπές.

Ημέρα 1

Τοποθετούμε τα πράγματά μας στο σκάφος και γίνεται ενημέρωση στους επιβαίνοντες από τον καπετάνιο για το σκάφος, τις καιρικές συνθήκες και το πρόγραμμα της ημέρας. Κατά τις 12.00 ανοίγουμε πανιά για το νησί Κυρά Παναγιά φτάνουμε κατά τις 18.00-19.00. Δένουμαι με ασφάλεια στο φυσικό όρμο του Αγίου Πέτρου. Κάνουμε μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά και διανυκτερεύουμε.

Ημέρα 2

Ξυπνάμε κάνουμε την πρωϊνή βουτιά μας και παίρνουμε το πρωϊνό μας. Σηκώνουμε άγκυρα και πάμε για βουτιές σε μαγικές παραλίες της Αλοννήσου και της Περιστέρας και καταλήγουμε για διανυκτέρευση στο φυσικό λιμάνι της Περιστέρας που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού.

Ημέρα 3

Πρωινή βουτιά, κολύμπι και πρωϊνό γεύμα. Βάζουμε πλώρη για παραλίες της Αλοννήσου και το απόγευμα δένουμε στη Στενή Βάλα ή στο Πατητήρι, ανάλογα με το ποιό θα βολέψει περισσότερο. Εδώ είναι ευκαιρία να κάνουμε κάποιες αγορές, να φάμε στα τοπικά ταβερνάκια και να επισκεφθούμε την καταπληκτική Χώρα, με το απίστευτο ηλιοβασίλεμα, ένα από τα πιό ομορφα του Αιγαίου!

Ημέρα 4

Λύνουμε τους κάβους και ξεκινάμε για τους Δύο Αδελφούς, όπου δένουμε και κάνουμε βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά. Κατόπιν πάμε στη Σκάντζουρα όπου ανακαλύπτουμε τις ομορφιές του απομονωμένου νησιού και ρεμετζάρουμε για να διανυκτερεύσουμε.

Ημέρα 5

Ανοίγουμε πανιά για νότια Σκόπελο και απολαμβάνουμε ιστιοπλοΐα μαθαίνοντας παράλληλα και τα μυστικά της ιστιοπλοϊας. Φτάνουμε στη περιοχή του Αγνώντα. Κάνουμε βουτιές στα μαγικά κολπάκια της περιοχής και δένουμαι στο μικρό λιμανάκι για το βράδι. ΄Η εναλλακτικά δένουμαι στον Πάνορμο, ένα από τα πιό όμορφα φυσικά λιμανάκια της περιοχής!!

Ημέρα 6

Ξεκινάμε για την εξερεύνηση της δυτικής πλευράς της Σκοπέλου, η οποία είναι μοναδικής ομορφιάς! Επισκεπτόμαστε όλα τα μικρα νησάκια της περιοχής και το βράδι δένουμαι ή στο Νέο Κλίμα ή στο Λουτράκι.

Ημέρα 7

Ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής, κάνοντας ιστιοπλοΐα, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο και κουβεντιάζοντας το όμορφο ταξίδι μας! Φτάνουμε στη βάση μας όπου διανυκτερεύουμε το βράδυ. Την επόμενη μέρα αναχωρούν οι επισκέπτες.

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει με την συναίνεση των πελατών, είτε αν οι μέρες είναι περισσότερες, είτε λόγω καιρικών συνθηκών.

Φωτογραφίες

Τιμές

Απρίλιος, Μάιος, Οκτώβριος *

Ιούνιος – Σεπτέμβριος *

Διάρκεια: 7 ημέρες

Σημείο Έναρξης: Μαρίνα Ξενοδοχείου Miraggio Παλιούρι (ή λιμάνι Νέου Μαρμαρά)

Χρήσιμες Πληροφορίες

Περιλαβάνει

  • Καπετάνιο
  • Λιμενικά τέλη
  • Λιμενικά έξοδα (ρεύμα & νερά)
  • Σεντόνια και πετσέτες
  • Έξοδα καθαρισμού
  • Εξοπλισμός για Sub & Snorkeling

Δεν Περιλαβάνει

  • Καύσιμα
  • Τρόφιμα & ποτά
  • Μεταφορά στη μαρίνα

Μη ξεχνάτε

* Για περισσότερα άτομα υπάρχει η δυνατότητα και για συμπληρωματικά σκάφη.
* Όσον αφορά αφορά τις προμήθειες υπάρχει δυνατότητα να γίνει από εμάς, για λεπτομέρειες πατήστε εδώ Προμήθειες στο σκάφος.
* Mεταφορά από και προς αεροδρόμιο, υπάρχει δυνατότητα να γίνει με επιπλέον χρέωση, για λεπτομέρειες πατήστε εδώ Αεροδρόμια, Μετακίνηση.