Ημερήσιες ιστιοπλοϊκές εκδρομές στη Χαλκιδική

Power Marine Yachting Halkidiki Sailing

Discount 20%

Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας την ομορφιά της Χαλκιδικής και των ακτών της με το πιο οικολογικό, όμορφο και ασφαλή τρόπο, όπως είναι αυτός που προσφέρει το ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Ημερήσιες ιστιοπλοϊκές εκδρομές στη Χαλκιδική

Η ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα είναι από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες διακοπών και ένας εξαιρετικός τρόπος να γνωρίσετε έναν τόπο από διαφορετική σκοπιά.

Aν θέλετε να αποδράσετε για μια μέρα και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με ένα ιστιοφόρο, στα μαγικά κολπάκια του Τορωναίου, τότε ημερήσιες ιστιοπλοϊκές εκδρομές στη Χαλκιδική αφεθείτε στην εμπειρία των ανθρώπων της Power Marine Yachting.

Αναχωρήσεις από Σιθωνία & Κασσάνδρα

Ξεκινάμε από την βάση μας στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής, από τη μαρίνα του Miraggio Thermal Spa Resort ή από την βάση μας στη Σιθωνία, στον Νέο Μαρμαρά.

Η διαδρομή της ημερήσιας εκδρομής

Ξεκινάμε την εκδρομή μας και κάνουμε πρώτη στάση στο Κέλυφος. Το νησάκι Κέλυφος είναι ιδανικό για μπάνιο, αλλά και για snorkeling αφού τα νερά είναι κρυστάλλινα.

Στη συνέχεια ανοίγουμε πανί και βάζουμε πλώρη προς τα Σπαλαθρονήσια. Από κει στις διπλανές κατάφυτες παραλίες, όπως είναι ο Λαιμός, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλείς.

Η παραλία του Λαιμού είναι μια λωρίδα άμμου και έχει θάλασσα και από τις δύο πλευρές. Κατά το μεσημεράκι κάνουμε στάση για φαγητό σε ταβέρνα (προαιρετικά) είτε στον Νέο Μαρμαρά, στα Σπαλαθρονήσια, είτε αλλού.

Κατόπιν κάνουμε βόλτα στα λιμανάκια νότια του Νέου Μαρμαρά – Πόρτο Καρράς και σταματάμε ξανά για το τελευταίο μπάνιο πριν την επιστροφή σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής τον “Καμένο” η οποία μάλιστα είναι χωρίς πρόσβαση από την στεριά.

Εναλλακτικά προγράμματα

Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να αλλάξει λόγω καιρού ή αν οι καλεσμένοι έχουν διάθεση για κάτι διαφορετικό. Επίσης υπάρχει κι ένα πακέτο ιδιωτικής (prive) ιστιοπλοϊκής εκδρομής και είναι ιδανικό για γιορτές, γενέθλια, επετείους και μπάτσελορ πάρτι.

Κάντε έκπληξη στους αγαπημένους σας!

Χάρτης Διαδρομής

Τιμές

1 Μαίου – 14 Ιουνίου: 619 € – 20% = 495 € (έως 8 άτομα)

15 Ιουνίου – 10 Σεπτεμβρίου: 619 € (έως 8 άτομα)

11 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου: 619 € – 20% = 495 € (έως 8 άτομα)

Διάρκεια: 7 ώρες

 

* Για περισσότερα άτομα υπάρχει η δυνατότητα και για συμπληρωματικά σκάφη.

* Όσον αφορά αφορά τις προμήθειες υπάρχει δυνατότητα να γίνει από την Power Marine Yachting, για λεπτομέρειες πατήστε εδώ   Προμήθειες στο σκάφος.

* Mεταφορά από και προς αεροδρόμιο, υπάρχει δυνατότητα να γίνει με επιπλέον χρέωση, για λεπτομέρειες πατήστε εδώ Αεροδρόμια, Μετακίνηση.

 

Περιλαβάνει: Καπετάνιο, ΦΠΑ, Λιμενικά τέλη,  Έξοδα καθαρισμού, Καύσιμα, Εμφιαλωμένο νερό, Χυμούς, Φρούτα.

Δεν Περιλαβάνει : Φαγητό και ποτό (γίνεται στάση σε ταβέρνα), Μεταφορά στη μαρίνα.

 

Χαλκιδική

Μαι - Σεπ Κάθε Μέρα

495