Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με ιστιοφόρο

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με ιστιοφόρο

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με ιστιοφόρο

Με την ευκαιρία αυτή η Power Marine Yachting οργανώνει μία καταπληκτική εκδρομή. Το τριήμερο Αγίου Πνεύματος με ιστιοφόρο . Με τιμές προσιτές και με άψογη οργάνωση, όπως πάντα.

Είναι πραγματικά μεγάλη ευκαιρία, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, απολαμβάνοντας το καταπληκτικό τοπίο της Χαλκιδικής. Με το ιστιοφόρο σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις τη Χαλκιδική από άλλη οπτική γωνία. Πάνω από το ιστιοφόρο μοιάζει να είναι μιά άλλη Χαλκιδική!!!

Το τριήμερο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε, να ψαρέψετε και να ηρεμήσετε σε όμορφους και απόμερους όρμους. Ή έχετε την επιλογή να πάτε σε beachbars, σε ταβερνάκια και το βράδυ σε γραφικά bars. Αυτό εξαρτάται από την διάθεση της παρέας σας. Φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα αυτά. Η Χαλκιδική και ειδικά ο Τορωναίος κόλπος, μπορεί και συνδύαζει το κοσμοπολίτικο με το γραφικό!!!

Εκμεταλλευτείτε το Τριήμερο Αγίου Πνεύματος με ιστιοφόρο της Power Marine Yachting. Άριστα σκάφη με έμπειρους skippers στις καλύτερες τιμές.

Ιστιοπλοΐα στη Χαλκιδική-Ιδανικός προορισμός

 

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 18-19-20-21/2021

Η βάση μας βρίσκεται στον Ν. Μαρμαρά, Χαλικιδικής.

Πρόγραμμα εκδρομής

 

  • Επιβίβαση την Παρασκευή 18/6 (εφόσον το επιθυμείτε), το βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και βγαίνετε για βόλτα στο χωρίο και τη νυχτερινή του ζωή. Αεροδρόμια, μεταφορά και προμήθειες στο σκάφος
  • Σάββατο 19/6, αναχώρηση από τον Μαρμαρά προς Χρούσο στην Κασσάνδρα για μπάνιο, ιστιοπλοΐα μέχρι Τριστινίκα και διανυκτέρευση στο Πόρτο Κουφό και τις ψαροταβέρνες του, ή εναλλακτικά μπορούμε να κάνουμε διανυκτέρευσή στη The marina of Miraggio Thermal Spa resort.
  • Κυριακή 20/6, κρουαζιέρα στην Δυτική πλευρά της Σιθωνίας από παραλία σε παραλία στα λιμανάκια του  Πόρτο Καρράς και διανυκτέρευση ή σε ένα από τα λιμανάκια ή στο Ν.Μαρμαρά.
  • Δευτέρα 21/6, ανοίγουμε πανιά για το νησάκι Κέλυφος και για τις όμορφες παραλίες του Αι Γιάννη, Καλογριάς, Σπαθιές. Φαγητό στο σκάφος ή σε ταβερνάκια της περιοχής και επιστροφή μέχρι τις 19:00 στο Ν.Μαρμαρά.

Τιμή εκδρομής

1.200 € – 3cab/2wc(6 άτομα).

Για περισσότερα άτομα υπάρχει η δυνατότητα και για συμπληρωματικά σκάφη. Κανονίζετε κατόπιν συνεννόησης.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Καπετάνιο, κάυσιμα, ΦΠΑ, σεντόνια και πεστέτες, έξοδα διαμονής του The marina of Miraggio Thermal Spa resort .

Δεν περιλαμβάνουν φαγητό και ποτό.