Αεροδρόμια, μεταφορά και προμήθειες στο σκάφος

αεροδρόμια-Σκιάθου

Τα πλησιέστερα αεροδρόμια

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των ιστιοπλοϊκών διακοπών είναι η εύκολη πρόσβαση στα σκάφη. Η πρόσβαση από τα αεροδρόμια  πρέπει να είναι άνετη, απροβλημάτιστη και σίγουρη.

Οι βάσεις της Power Marine Yachting είναι πάντα δίπλα σε αεροδρόμια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Τα πλησιέστερα αεροδρόμια είναι:

  1. Αεροδρόμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκης. Απέχει 80 χλμ. από την βάση μας στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. Ο δρόμος αποτελεί το Εθνικό οδικό δίκτυο, Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής. Διάρκεια ταξιδιού είναι 1 ώρα μέχρι το λιμάνι του Ν. Μαρμαρά.
  2. Αεροδρόμιο Σκιάθου. Απέχει μόλις 2 χλμ. από την βάση μας στο λιμάνι της Χώρας της Σκιάθου. Απόσταση μέχρι το λιμάνι 10 λεπτά.
  3. Ο Κρατικός Αερολιμένας Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος”. Απέχει 30χλμ. από τη βάση μας στο λιμάνι της Καβάλας. Διάρκεια ταξιδιού μέχρι το λιμάνι 30 λεπτά.
  4. Κρατικός Αερολιμένας Νέας Αγχιάλου, Βόλου. Βρίσκεται 24 χλμ. νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης του Βόλου, όπου βρίσκεται η βάση μας και είναι εύκολα προσβάσιμος από τον αυτοκινητόδρομο 1  (Αθηνών – Θεσσαλονίκης). Διάρκεια ταξιδιού μέχρι το λιμάνι  είναι 30 λεπτά.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να έχετε πολύ εύκολη πρόσβαση, από τα αεροδρόμια προς τα σκάφη και τις βάσεις, της Power Marine Yachting . Όποιο αεροδρόμιο σας βολεύει για όποιον ιστιοπλοϊκό προορισμό και να επιλέξετε, η  Power Marine Yachting θα σας φροντίσει με τον καλύτερο και πιό άνετο τρόπο.

Μεταφορά από τα αεροδρόμια στα ιστιοπλοϊκά της Power Marine Yachting

Η Power Marine Yachting για να διευκολύνει τους πελάτες της, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο για την άνετη και απροβλημάτιστη μεταφορά τους από τα αεροδρόμια. Η μεταφορά γίνεται με αυτοκίνητα ή λεωφορία συνεργαζόμενα με την εταιρία μας. Για να γίνει αυτό πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει επικοινωνία (email)  με την Power Marine Yachting, για να μπορέσουν να κανονισθούν όλες οι λεπτομέρειες : η ακριβείς ώρα της άφιξης, ο αριθμός των ατόμων, οι ειδικές ανάγκες των ατόμων κ.α. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις αναχωρήσεις από τα σκάφη προς τα αεροδρόμια.

Η τιμή της μεταφοράς από και πρός τα αεροδρόμια κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης με τους πελάτες και χρεώνεται έξτρα. Η Power Marine Yachting προσπαθεί να έχει τις καλύτερες  τιμές για την μεταφορά, έτσι ώστε οι πελάτες της να έχουν το καλύτερο δυνατό πακέτο διακοπών.

 

Υπάρχουν πακέτα προσφορών της Power Marine Yachting,  στα οποία τα έξοδα μεταφοράς από & πρός τα αεροδρόμια συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της εκδρομής. Γι’αυτό το λόγο κοιτάξτε στο Προσφορές, στο μενού του site μας.

 

Προμήθειες για το ταξίδι, πρίν το ταξίδι

Τις περισσότερες φορές οι πελάτες μας, δεν έχουν τον χρόνο, αλλά και πολλές φορές δεν είναι βολικό να πάρουν κάποιες προμήθειες για το ταξίδι τους. Η Power Marine Yachting όμως προνόησε και γι’αυτό. Κατόπιν συνεννόησης (email) με τους πελάτες, μπορούμε, εμείς, να πάρουμε τις προμήθειες που εσείς θέλετε. Έτσι ώστε μόλις φτάσετε στα σκάφη να είμαστε έτοιμοι για απόπλου και να ξεκινήσει το ταξίδι σας χωρίς χρονοτριβές. Ανοίγουμε πανιά και φύγαμε!

Μ’αυτόν τον τρόπο κερδίζετε χρόνο, χώρο και χρήματα. Οι λόγοι που κερδίζετε όλα αυτά είναι γιατί:

  1. Σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λίστα προμηθειών από την εμπειρία μας στα ταξίδια αυτού του είδους.
  2. Γνωρίζουμε από που θα πάρουμε τις προμηθειές σας με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.
  3. Σας προτείνουμε συγκεκριμένο όγκο προμηθειών, για να τοποθετηθούν άνετα στους χώρους του σκάφους. Δε χρειάζεται να παίρνουμε από την αρχή όλες τις προμήθειες του ταξιδιού για όλες τις μέρες. Γιατί κατά την διάρκεια του ταξιδιού δένουμε σε λιμάνια που έχουν τα πάντα για να προμηθευτούμε.
  4. Ξενιάζετε από ένα σημαντικό κομμάτι των διακοπών σας και ξεκινάτε το ιστιοπλοϊκό σας ταξίδι ανέμελοι και σίγουροι.

Η αγορά όλων των προμηθειών από εμάς γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων αποδείξεων προς τους πελάτες με την αφιξή τους.

Αφεθείτε στα χέρια των ανθρώπων της Power Marine Yachting για ανέμελες, ασφαλείς και καλά οργανωμένες ιστιοπλοϊκές διακοπές!