Ημερήσια ιστιοπλοϊκή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

ημερήσια ιστιοπλοϊκή εκδρομή Θεσσαλονίκη

Απόδραση στη θάλασσα-Ημερήσια ιστιοπλοϊκή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Ελάτε να ζήσετε μαζί με τα σκάφη  και τους skipper μας, μια ημερήσια ιστιοπλοϊκή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη! Απολαύστε  τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης κάνοντας ιστιοπλοϊα. Δείτε τον Λευκό Πύργο, τα Βυζαντινά τείχη, το Παλιό Λιμάνι, την Πλατεία Αριστοτέλους, το Μέγαρο Μουσικής, το παλιό Κυβερνείο (Παλατάκι) , δείτε την πόλη από άλλη οπτική γωνία. Απολαύστε τον καφέ σας, το χυμό σας, το κρασάκι σας ή την μπύρα σας, καθώς και τα διάφορα σνάκς που θα σας προσφέρουμε στα σκάφη μας.

Διαδρομές

1. Κρουαζιέρα 7 ωρών. Ξεκινάμε από την μαρίνα της Αρετσούς στις 10.00 π.μ. και ανοίγουμε πανιά προς το κέντρο της πόλης. Η ξενάγηση είναι απολαυστική και έχει πολύ ενδιαφέρον. Στη συνέχεια κάνουμε ιστιοπλοϊα πρός την περιοχή της Αγίας Τριάδος όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στα πολύ καθαρά νερά της. Μπορούμε να πάμε και στα ταβερνάκια της Περαίας, κάτι το οποίο γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Και τέλος επιστρέφουμε στη βάση μας, τη μαρίνα της Αρετσούς, κάνοντας ιστιοπλοϊα και απολαμβάνοντας τον όμορφο Θερμαϊκό! Η ημερήσια ιστιοπλοϊκή εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, θα είναι μία από τις πιό όμορφες εμπειρίες που έχετε ζήσει!

(summer- check in: 11.00, check out:18.00).

2. Κρουαζιέρα 4 ωρών. Η εκδρομή περιλαμβάνει ιστιοπλοϊα και ξενάγηση της Θεσσαλονίκης. Στο σκάφος προσφέρονται διάφορα σνακς ή φρούτα, καθώς επίσης καφές, κρασί, χυμοί.

summer (check in: 11.00, check out:15.00).

autumn – spring ( check in: 11.00, check out:15.00).

3. Sunset κρουαζιέρα 3 ωρών. Η ιδιαίτερη αυτή εκδρομή περιλαμβάνει ιστιοπλοϊα και βόλτα για να απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης. Οι εικόνες από τον Όλυμπο. Τα χρώματα του ήλιου, που από γωνία, δίνουν στην θάλασσα , στον ουρανό, αλλά και στη πόλη μια μαγική εικόνα. Θα σας μαγέψουν! Απολαύστε τη ιστιοπλοϊκή σας βόλτα με κρασάκι και σνακς που θα σας προσφέρουμε τις όμορφες αυτές στιγμές!

summer (check in: 18.00, check out:21.00).

autumn – spring ( check in: 16.00, check out:19.00).

Λεπτομέρειες για την κράτηση

Η μεταφορά στο σκάφος και η επιστροφή, θα γίνεται επίσης κατόπιν συνεννόησης. Εφόσον γίνει από την Power Marine θα υπάρχει έξτρα χρέωση.

Η επικοινωνία για τις κρουαζιέρες θα πρέπει να γίνεται το αργότερο μια μέρα πριν από την ημέρα της κρουαζιέρας.

Η πληρωμή του ναύλου πρέπει να γίνεται επίσης μια μέρα πριν την κρουαζιέρα, ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογ/σμό ή με μετρητά.

Κάθε σκάφος παίρνει 8 ατομα, αν είναι περισσότερα άτομα,κατόπιν συνεννόησης μπαίνουν κι άλλα σκάφη. (Γίνεται κατά περίπτωση συνεννόηση).

Για περισσότερες λεπτομέρειες στο e-mail: info@powermarine.gr ή powermarineyachting@gmail.com ή στο τηλ. +306981449761.