Ιστιοπλοϊκές διακοπές στα νησιά Mama Μia

O καλύτερος τρόπος για ιστιοπλοϊκές διακοπές στα νησιά της ταινίας Mama Mia, με τα σκάφη της Power Marine Yachting.

Sailing holidays to Mama mia islands

To Σεπτέμβριο του 2007 στη Σκόπελο και στη Σκιάθο γυρίστηκε η πασίγνωστη ταινία μιούζικαλ “Mamma Mia” με πρωταγωνιστές τους Merryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan και Colin Firth.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δείτε τα σημεία των γυρισμάτων της ταινίας. O καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τα μαγικά αυτά σημεία είναι,ιστιοπλοϊκές διακοπές στα νησιά Mama Mia, με τα σκάφη της Power Marine Yachting.

Με τους έμπειρους καπετάνιους της, που με τις γνώσεις τους για την περιοχή, θα απολαύσετε κάθε στιγμή και θα είναι σαν να βρίσκεστε στα γυρίσματα.

Τα σημεία που γυρίστηκε το μιούζικαλ, είναι πράγματι μοναδικά.

Mamma Mia Σκιάθος

Η ταινία ξεκινάει με την Amanda Seyfried σε μια βάρκα να πλησιάζει το παλιό λιμάνι της Σκιάθου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η σκηνή μεταφέρεται κάτω από το καμπαναριό του Αγ. Νικολάου, με την μοναδική του θέα στο παλιό λιμάνι, τη θάλασσα και το νησάκι Τσουγκριάς στο βάθος.

Αμέσως μετά ακολουθεί η σκηνή στο παλιό λιμάνι, με τα 2 ταξί να τρέχουν και να συναντιούνται με έναν πολύ όμορφα σκηνοθετημένο τρόπο και τους 3 πρωταγωνιστές να γνωρίζονται για πρώτη φορά στην ταινία. Τέλος, σε μια άλλη σκηνή βλέπουμε την Meryl Streep να οδηγά ένα παλιό τζιπ συνοδευόμενη από τις δύο φίλες της.

Η περιοχή αυτή βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Σκιάθου, στο ορεινό τμήμα του νησιού, πάνω από την παραλία Αγία Ελένη, προχωρώντας προς την παραλία Μαντράκι.

Κάντε ιστιοπλοϊκές διακοπές στα νησιά Mama mia και γνωρίστε τη Σκιάθο και τη Σκόπελο με άλλο μάτι!

Mamma Mia Σκόπελος

Η εντυπωσιακή παραλία Καστάνι στη δυτική ακτή της Σκοπέλου αποτέλεσε την παραλία της Donna. Εδώ έλαβαν χώρα εντυπωσιακές σκηνές πάνω στην άμμο. Kαθώς επίσης στο beach bar και στην προβλήτα που έστησε η ομάδα των σκηνογράφων.

Νότια του Αγνώντα, στον Αμάραντο, υπάρχει ένα χωμάτινο μονοπάτι που διακλαδώνεται μέσα στο δάσος και οδηγεί σε διάφορους απόμερους μικρούς όρμους – ένας από αυτούς ονομάστηκε τα Τρία Δέντρα από την ομάδα της Mamma Mia! Είναι η τοποθεσία για τη σκηνή του πικνίκ και επίσης από τα γυρίσματα “Στο Μονοπάτι για τη Βίλα Donna”.

Στα Βόρεια της Σκοπέλου, περίπου 15 λεπτά από τη Χώρα, βρίσκεται το Γλυστέρι, μια μικρή βραχώδης χερσόνησος απαράμιλλης ομορφιάς, που κατηφορίζοντας καταλήγει σε μια παραλία με βότσαλα. Εδώ γυρίστηκαν έξι σκηνές, μεταξύ των οποίων “Τα Σκαλιά προς τη Βίλα Donna”.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη, το οποίο βρίσκεται σ’ ένα βράχο ύψους 100 μέτρων, περικυκλωμένο από θάλασσα. Σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό, καταφθάνει η γαμήλια συνοδεία ενώ η Donna με τον Sam ερμηνεύουν το συγκλονιστικό “The Winner Takes it All”.

Γυρίσματα στη Σκόπελο έγιναν και σε άλλες τοποθεσίες όπως η Μηλιά, ο Αγνώντας και ο υπέροχος Αμάραντος (αξίζει να επισκεφθείτε το σημείο ιδιαίτερα πριν την δύση του Ηλιου ή μέσα στη μέρα) και άλλα μέρη.

Η Power Marine Yachting μπορεί να σας χαρίσει πανέμορφες στιγμές κάνοντας, ιστιοπλοϊκές διακοπές στα νησιά της ταινίας Mama Mia!

Photo Credits: Vangelis Photography