5ήμερες διακοπές με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική

5ήμερες διακοπές με ιστιοφόρο

5ήμερες διακοπές με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Χαλκιδικής κάνοντας 5ήμερες διακοπές με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική. Γνωρίστε γνωστούς και άγνωστους θησαυρούς της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας με το ιδανικότερο μέσο, ένα ιστιοφόρο! Το πρόγραμμά μας είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε, στο μικρό χρονικό διάστημα των 5 ημερών, να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ομορφιές της Χαλκιδικής.

Όσες φορές κι αν έχεις επισκεφθεί την Χαλκιδική, θα την ανακαλύψεις ξανά με ένα ιστιοπλοϊκό. Η ιστιοπλοΐα στη Χαλκιδική είναι απολαυστική ακόμη και για ανθρώπους χωρίς εμπειρία στη θάλασσα.  Καθώς οι άνεμοι είναι ήπιοι και οι διαδρομές αρκετά κοντινές και υπάρχει το πλεονέκτημα ότι πλέεις costa-costa.

Το 5ήμερο πρόγραμμα

Παρακάτω σας  παραθέτουμε το πρόγραμμα για τις 5ήμερες διακοπές με ιστιοφόρο, καθώς και τον χάρτη της διαδρομής.

1η μέρα. Φτάνετε στη βάση μας στον Νέο Μαρμαρά. Αφού τοποθετήσετε τα πράγματά σας στο σκάφος, γίνεται ενημέρωση στους επιβαίνοντες από τον καπετάνιο. Ως  αναφορά τις προμήθειες και την μεταφορά από το αεροδρόμιο, υπάρχει δυνατότητα να γίνει από την Power Marine Yachting, για λεπτομέρειες εδώ Αεροδρόμια, μεταφορά και προμήθειες στο σκάφος. 

Στις 11.00 ανοίγουμε πανιά και πηγαίνουμε για μπάνιο σε όλη την νοτιοδυτική πλευρά της Σιθωνίας. Τα κολπάκια του Πόρτο Καρράς είναι μοναδικής ομορφιάς, καθώς και η περιοχή της Τορώνης. Αφού χορτάσουμε μπάνιο μπαίνουμε στο φυσικό λιμάνι του Πόρτο Κουφό και διανυκτερεύουμε.

2η μέρα. Σηκώνουμε άγκυρα νωρίς και βάζουμε πλώρη για την άλλη πλευρά του ποδιού. Απολαμβάνουμε τη θάλασσα και τον μεγαλοπρεπή Άθω, κάνοντας ιστιοπλοΐα. Κάνουμε στάση στα νησάκια του Διάπορου, για μπάνιο, εώς ότου φθάσει το απόγευμα. Ξεκινάμε για το λιμάνι του όρμου Παναγιάς όπου και διανυκτερεύουμαι.

3η μέρα. Σηκώνουμε άγκυρα νωρίς για να δούμε τις απίστευτες παραλίες της ανατολικής πλευράς του ποδιού. Πάμε Άκτη ονείρου, Αρμενιστή, Καβουρότρυπες, Πλατανίτσι. Στη συνέχεια Σάρτη και καταλήγουμε στο όρμο της Συκιάς, όπου κάνουμε την τελευταία βουτιά και δένουμε για το βράδυ.

4η μέρα. Ξυπνάμε και παίρνουμε το πρωινό μας. Βάζουμε πλώρη για το Κριαρίτσι και για το Καλαμίτσι όπου απολαμβάνουμε  τις βουτιές μας στα γαλαζοπράσινα νερά τους. Αργά το μεσημέρι ξεκινάμε για το άλλο πόδι και φτάνουμε στη μαρίνα του Miraggio Thermal Spa Resort, όπου και δένουμε για το βράδυ.

5η μέρα. Ανοίγουμε πανιά νωρίς για να απολαύσουμε την τελευταία μέρα μας. Κάνουμε στάσεις για βουτιές στο Porto Valitsa, στον Κουρσάρο και το Ξενία, στη Χρυσή Ακτή δίπλα στο Γλαρόκαβο. Συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας για το νησάκι Κέλυφος, όπου κάνουμε και την τελευταία μας βουτιά. Επιστρέφουμε στη βάση μας στις 19.00.

Τιμές πενθημέρου

From 1.800 € (up to 6 people) for the period:

May  – 14th June  and from 30th September- to 30th October.

From 2.600 € (up to 6 people) for the period: 15th June – to 30th  September.

 

Για περισσότερα άτομα υπάρχει η δυνατότητα και για συμπληρωματικά σκάφη. Καθώς επίσης και η μεταφορά από & πρός το αεροδρόμιο. Κανονίζετε κατόπιν συνεννόησης.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Καπετάνιο, ΦΠΑ, σεντόνια και πεστέτες, καθώς επίσης και τα έξοδα The marina of Miraggio Thermal Spa resort

Δεν περιλαμβάνουν  καύσιμα, φαγητό και ποτό.