Ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου (7ήμερη εκδρομή)

Ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

Ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου

Κάντε ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου. Απολαύστε την απόλυτη ελευθερία,την ομορφιά του παρθένου τοπίου, την ησυχία και την γαλήνη.  Είναι μιά θαυμάσια ευκαιρία να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και ξεκουραστείτε πραγματικά.

Η Power Marine Yachting έχει σχεδιάσει ένα 7ήμερο ταξίδι όπως φαίνεται πιό πάνω και στο χάρτη μας. Στο ταξίδι αυτό προσπαθούμε να συνδυάσουμε την απόλαυση της ηρεμίας του  Θαλάσσιου Πάρκου, με τις απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό, αλλά και ανάσες πολιτισμού. Φυσικά η διαδρομή είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την επιθυμία σας και τις μέρες του ταξιδιού. Η Ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για διακοπές.

Τα  ερημονήσια  του  Θαλάσσιου Πάρκου της Αλοννήσου είναι πραγματική αποκάλυψη. Ο βυθός τους φιλοξενεί πάρα πολλά είδη σπάνιων κοραλλιών, ψαριών, δελφινιών και φαλαινών. Επίσης στην περιοχή συναντούμε 8 Μεσαιωνικά και Αρχαία ναυάγια και πάνω από 25 σύγχρονα σε σχετικά μικρό βάθος. Είναι παράδεισος για τους λάτρεις της κατάδυσης . Κάνοντας διακοπές με ιστιοπλοϊκό στις Σποράδες έχεις τη δυνατότητα να δεις όλους αυτούς τους θυσαυρούς! Οι Skippers της Power Marine Yachting έχουν τη γνώση και την εμπειρία για το πως και το που θα σας οδηγήσουν!

Περισσότερα για τα νησάκια του Θαλάσσιου Πάρκου της Αλοννήσου εδώ Διακοπές με ιστιοπλοϊκό στις Σποράδες

Πρόγραμμα 7ήμερης εκδρομής

Κάντε  ιστιοπλοΐα στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και απολαύστε ποιοτικές διακοπές. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής :

1η μέρα. Τοποθετούμε τα πράγματά μας στο σκάφος και γίνεται ενημέρωση στους επιβαίνοντες από τον καπετάνιο. Για το σκάφος, τις καιρικές συνθήκες και το πρόγραμμα της ημέρας. Τις προμήθειες του ταξιδιού τις έχουμε τακτοποιήσει στο σκάφος. Ως  αναφορά τις προμήθειες και την μεταφορά από το αεροδρόμειο, υπάρχει δυνατότητα να γίνει από την Power Marine Yachting, για λεπτομέρειες εδώ Αεροδρόμια, μεταφορά και προμήθειες στο σκάφος. Μ’αυτόν τον τρόπο θα είστε ξέγνιαστοι και θα επικεντρωθείτε μόνο στο ταξίδι σας! Κατά τις 12.00 ανοίγουμε πανιά για το νησί Κυρά Παναγιά φτάνουμε κατά τις 18.00-19.00.  Δένουμαι με ασφάλεια στο φυσικό όρμο του Αγίου Πέτρου. Κάνουμε μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά και διανυκτερεύουμε.

2η μέρα. Ξυπνάμε κάνουμε την πρωϊνή βουτιά μας και παίρνουμε το πρωϊνό μας. Σηκώνουμε άγκυρα και πάμε για βουτιές σε μαγικές παραλίες της Αλοννήσου και της Περιστέρας και καταλήγουμε για διανυκτέρευση στο φυσικό λιμάνι της Περιστέρας που βρίσκεται στο νότιοδυτικό άκρο του νησιού.

3η μέρα. Πρωινή βουτιά, κολύμπι και πρωϊνό γεύμα. Βάζουμε πλώρη για παραλίες της Αλοννήσου και το απόγευμα δένουμε στη Στενή Βάλα ή στο Πατητήρι, ανάλογα με το ποιό θα βολέψει περισσότερο. Εδώ είναι ευκαιρία να κάνουμε κάποιες αγορές, να φάμε στα τοπικά ταβερνάκια και να επισκεφθούμε την καταπληκτική  Χώρα, Παλαιό Χωριό, με το απίστευτο ηλιοβασίλεμα, ένα από τα πιό ομορφα του Αιγαίου!

4η μέρα. Λύνουμε τους κάβους και ξεκινάμε για τους Δύο Αδελφούς, όπου δένουμε και κάνουμε βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά. Κατόπιν πάμε στη Σκάντζουρα όπου ανακαλύπτουμε τις ομορφιές του απομονωμένου νησιού και ρεμετζάρουμε για να διανυκτερεύσουμε.

5η μέρα.  Ανοίγουμε πανιά για νότια Σκόπελο και απολαμβάνουμε ιστιοπλοΐα μαθαίνοντας παράλληλα και τα μυστικά της ιστιοπλοϊας. Φτάνουμε στη περιοχή του Αγνώντα. Κάνουμε βουτιές στα μαγικά κολπάκια της περιοχής και δένουμαι στο μικρό λιμανάκι για το βράδι. ΄Η εναλλακτικά δένουμαι στον Πάνορμο,  ένα από τα πιό όμορφα φυσικά λιμανάκια της περιοχής!!

6η μέρα. Ξεκινάμε για την εξερεύνηση της δυτικής πλευράς της Σκοπέλου, η οποία είναι μοναδικής ομορφιάς! Επισκεπτόμαστε όλα τα μικρα νησάκια της περιοχής και το βράδι δένουμαι ή στο Νέο Κλίμα ή στο Λουτράκι.

7η μέρα. Ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής, κάνοντας ιστιοπλοΐα, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο και κουβεντιάζοντας το όμορφο ταξίδι μας! Φτάνουμε στο Νέο Μαρμαρά όπου διανυκτερεύμε το βράδι. Την επόμενη μέρα αναχωρούν οι επιβαίνοντες στις 9.00 το πρωί και γίνεται η μεταφορά τους πρός το αεροδρόμειο.

Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει με την συναίνεση των πελατών, είτε αν οι μέρες είναι περισσότερες, είτε λόγω καιρικών συνθηκών.

Τιμές για 7 μέρες :

-From 1.800 € (up to 6 persons), for the months April – November.

-From 2.500 € (up to 6 persons),

for the period May  – 14th June  and from 30th September- to 30th October.

-From 3.000 € (up to 6 persons), for the period 15th June – to 30th  September.

 

 

Για περισσότερα άτομα υπάρχει η δυνατότητα και για συμπληρωματικά σκάφη. Καθώς επίσης και η μεταφορά από & πρός το αεροδρόμιο. Κανονίζετε κατόπιν συνεννόησης.

Οι τιμές περιλαμβάνουν Καπετάνιο,  ΦΠΑ, Λιμενικά τέλη, σεντόνια και πεστέτες, έξοδα καθαρισμού.

Δεν περιλαμβάνουν καύσιμα, φαγητό και ποτό.