Διήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική

Halkidiki 2 days sailing trip Διήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική

Ιστιοπλοΐα στην Χαλκιδική – Διήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική

Απολαύστε μια διήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική. Η Power Marine Yachting οργανώνει με τον καλύτερο τρόπο τα διήμερά σας με τα σκάφη της. Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κασσάνδρας, της Σιθωνίας και του Αγίου Όρους από τη θάλασσα κλείνοντας  ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο.

Η βάση των σκαφών βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά στο δεύτερο ‘πόδι’ της Χαλκιδικής που ονομάζετε Σιθωνία. Οι καπετάνιοι μας είναι πολύ έμπειροι με βαθιά γνώση της ιστιοπλοΐας και της περιοχής. Οι άνεμοι είναι σε γενικές γραμμές ήπιοι και υπάρχουν αμέτρητες παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε, οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν πρόσβαση από την στεριά. Η Χαλκιδική έχει πολλά μικρά ψαροχώρια μοναδικής ομορφιάς που παρέχουν ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφη και φρέσκο ψάρι.

Το πρώτο πόδι, η Κασσάνδρα είναι αρκετά ανεπτυγμένο τουριστικά με πολύ κόσμο, beach μπαρ, εστιατόρια, club και φεστιβάλ. Ο καιρός είναι αρκετά καλός και ζεστός από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο. Είναι ένας ήρεμος και χαλαρωτικός προορισμός με πολλές παραλίες και μικρούς κόλπους για μπάνιο η και κατάδυση με κρυστάλλινα καθαρά νερά.

Η Χαλκιδική είναι ιδανικός προορισμός για κρουαζιέρα με σκάφος γιατί:

  • οι άνεμοι είναι σε γενικές γραμμές ήπιοι
  • έχει πολλά φυσικά λιμάνια για διανυκτέρευση
  • έχει ποικιλία επιλογών για χαλαρές ή έντονες διακοπές
  • προσφέρετε για ψάρεμα ανοιχτής θαλάσσης και καταδύσεις
  • έχει πολλές παραλίες με τα πεύκα να ακουμπάνε στην θάλασσα, απρόσιτες από στεριάς
  • πολλά παραδοσιακά χωρία αλλά και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος
  • προσφέρετε για οικογενειακές αλλά και νεανικές διακοπές

Το πακέτο για τη διήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική, αποτελεί ένα τέλειο ταξίδι αναψυχής. Αναχωρώντας από τον Νέο Μαρμαρά και ταξιδεύετε ανάμεσα στην Κασσάνδρα και τη Σιθωνία. Με πολλές ενδιάμεσες στάσεις σε απόμερες παραλίες για μπάνιο και φρέσκο ψάρι σε ταβέρνες. Κατά την διάρκεια της νύχτας μπορείτε να επιλέξετε είτε να παραμείνετε για ποτό στο σκάφος είτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα πολλά club και beach bars. Θα περάσετε σίγουρα υπέροχα και θα σας κοστίσει πιο φτηνά από το να περάσετε το διήμερό σας σε κάποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο ‘κολλημένοι’ στο ίδιο μέρος.

Και μην ξεχνάτε την ιστιοπλοΐα!

Το προσφερόμενο πακέτο διακοπών, περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε εκτός από το φαγητό. Η κουζίνες των σκαφών είναι πλήρως εξοπλισμένες και μπορείτε να ψωνίσετε και να μαγειρεύετε στο σκάφος. Σ’αυτό τον τομέα θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε κι εμείς Αεροδρόμια, μεταφορά και προμήθειες στο σκάφος.

 

Πρόγραμμα κρουαζιέρας με ιστιοφόρο στην  Κασσάνδρα & Σιθωνία

Πρόγραμμα

Το πακέτο για τη διήμερη εκδρομή με ιστιοφόρο στη Χαλκιδική, περιλαμβάνει:

  1. Επιβίβαση το πρώτο βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και βγαίνετε για βόλτα στο χωρίο και τη νυχτερινή του ζωή.
  2. Αναχώρηση από τον Μαρμαρά προς το νησάκι Κέλυφος πρώτη βουτιά και συνεχίζουμε με ιστιοπλοϊα για την  Κασσάνδρα για μπάνιο, διανυκτέρευση στη The marina of Miraggio Thermal Spa resort ή εναλλακτικά στο  Πόρτο Κουφό και τις ψαροταβέρνες του.
  3. Ανοίγουμε πανιά για την Τριστινίκα όπου κάνουμε στάση για την πρώτη βουτιά, συνεχίζουμε για τον Λαιμό και συνεχίζουμε την κρουαζιέρα στην Δυτική πλευρά της Σιθωνίας. Από παραλία σε παραλία στα λιμανάκια του Πόρτο Καρράς, μπάνιο και ιστιοπλοϊα ή ότι άλλο προκύψει, και επιστροφή μέχρι τις 19:00.


Τιμές:

Μάϊος – Ιούνιος

700 € – 3cab/2wc(6 άτομα)

Ιούλιος – Αύγουστος – Σεπτέμβριος

1.000 € – 3cab/2wc(6 άτομα)

Οι τιμές περιλαμβάνουν: Καπετάνιο, κάυσιμα, ΦΠΑ, σεντόνια και πεστέτες, έξοδα καθαρισμού.

Δεν περιλαμβάνουν: φαγητό, ποτό, έξοδα διαμονής του The marina of Miraggio Thermal Spa resort .