Ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους στη Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο

Ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους στη Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο

Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους στη Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο, για πολυήμερες διακοπές, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για διακοπές με ιστιοφόρο στα Ελληνικά νησιά. Τα νησιά αυτά αποτελούν τις Βόρειες Σποράδες.  Στις οποίες συγκαταλέγεται και η Σκύρος κι άλλα πολλά. Άλλα κατοικούνται σήμερα, άλλα όχι. Και όταν λέμε “κατοικούνται” εννοούμε από ανθρώπους. Διότι όσα δεν έχουν πάνω τους μόνιμη ανθρώπινη παρουσία, κατοικούνται από δελφίνια και φώκιες. Πανέμορφα και συμπαθέστατα θηλαστικά, που απειλούνται από εξαφάνιση, ιδιαίτερα οι δεύτερες.
      Για αυτό, ανοικτά της Αλοννήσου αρχίζει και το μοναδικό στην Ελλάδα Θαλάσσιο Πάρκο, στο οποίο  ζουν οι διάσημες  φώκιες Μonachus – monachus και τις οποίες,  μπορούν να τις δουν μόνο οι τυχεροί που κάνουν διακοπές με σκάφος. Καθώς και οι ψαράδες του πανέμορφου νησιωτικού συμπλέγματος.

Περισσότερα για τις Σποράδες και γιατί να τις επιλέξετε για ιστιοπλοϊκές διακοπές εδώ Διακοπές με ιστιοπλοϊκό στις Σποράδες.

Πώς & πού θα νοικιάσω ιστιοπλοϊκό στη Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο

Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους στη Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο, είναι εύκολη για σας γιατί η Power Marine Yachting, έχει βάσεις και στα 3 νησιά. Είτε φτάσετε στη Σκιάθο με το αεροπλάνο ή το καράβι της γραμμής, είτε στη Σκόπελο( μόνο με καράβι της γραμμής), είτε στην Αλόννησο, τα σκάφη μας θα σας περιμένουν για τις πιό ονειρεμένες διακοπές της ζωής σας!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε έγκαιρα ημερομηνίες και σκάφος είτε της σελίδας Ιστιοπλοϊκές διακοπές στις Σποράδες, Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και στην Χαλκιδική, είτε τηλεφωνικώς: +306981449761.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε και τις έξτρα υπηρεσίες που προσφέρουμε Αεροδρόμια, μεταφορά και προμήθειες στο σκάφος.

Τιμές υπάρχουν στη σελίδα μας για όλες τις Διαδρομές που προτείνουμε, καθώς και στις Προσφορές μας.